menu

Rólunk

Ásvány ékszereket  készítek, a szépség és az elegancia nevében. Repertoáromban megtalálható nyaklánc, karkötő, fülbevaló és teljes ékszer szettek, kulcstartó, könyvjelző, autós védelmi függő, térbeli harmonizáló függő, táskadísz. Eseményekhez is készítünk ékszereket:
Esküvőre (menyasszonyi-menyecske ékszer szett,koszorúslány-tanú felkérő ékszerek,szülőköszöntő ékszerek,köszönő ajándékok)
Születésnapra,névnapra,ballagásra,családi ünnepekre.
Egyedi elképzelésed van, hogy milyen ásványokat szeretnél látni a nyakláncodban, karkötődben, fülbevalódban vagy csak rám bízod magad és válogatsz a már elkészített szépségekből? Te döntesz!  Szemet gyönyörködtető és léleküdítő kikapcsolódást kívánok az oldalon barangoláshoz.

Pár szó az ásványokról és rólad, rólunk és a velük való kapcsolódásról:
Az ásványoknak lelkük van, színűkön, fényükön vagy akár éppen mattságukban burkolózva szólnak hozzád. Teremtenek kapcsolatot veled, szólítják meg a szíved, lelked egy olyan bugyrát, amit előtte tán még soha nem ismertél. Ha megérinted őket mesélnek neked évezredes múltjukról, s ha nem hallasz semmit csak érzed, hogy lüktet a tenyeredben akkor a csend beszél helyettük. Amelyikre ránézel és megérint téged, annak az ásványnak mondanivalója van hozzád, tennivalója van veled. Örömet, jót, boldogságot gazdagságot, szerencsét és bármit hozhatnak az életedbe, amire csak vágysz, természetesen ehhez hinni kell benne. A hit fontosságáról kicsit írnék Nektek. Valamiben vagy valakiben hinni kell, legyél ez Te saját magad, a társad, a gyermeked vagy ha Istent választottad legyen, vagy sors, vagy felettes energia, vagy bármi, ami a lelkedben dalt szólaltat meg, ami hozzásimul az éveid bölcsességéhez. Ha a hited az ásványok csodálatos világában van, akkor legyen az. Viszont, akiben vagy, amiben hiszel azt tedd 100 %- osan, mert a hited mintája a te erezeted, a te leveled, a te gyökered, a te életed. Csak valóban higgy benne. Miért? Mert egyszerűen megérdemled és mert egyszerűen összekapcsolódnak veled, rád hangolódnak s te rájuk és az összekapcsolódás maga a csoda, maga az összhang.
Mert az alkotás öröm. Mert öröme a tökéletlen tökéletességben rejlik. Azokban a pillanatokban, amikor még csak az ötletek sokasága cikázik veszi kezdetét egy olyan izgalom, egy olyanféle izgatottság, ami minden művészt úgy kerít hatalmába, mint egy hurrikán. S nem teszel mást csak beleállsz. Bele a legközepébe és hagyod, hogy sodorjon magával, hogy irányítsa a kezed. Ilyenkor a lényed legközepe, a lelked szív középpontja olyan szárnyakra kap, amilyen repülést még soha életedben nem éltél át. Nem ez nem az a repülés, amikor felülsz egy gépre és az égbe emelkedsz és van egy pilóta, aki szállít téged. Nem! Itt te vagy a pilóta és a lelked olyan örömtáncot jár az alkotás közben, hogy még a könnyed is kicsordul. Ez az a pillanat, amit egész életeben keresel és ezt senki más nem adhatja meg neked csak TE magad! Mint látjátok nekem ezt jelentik az ásványok. Vagyunk ezzel még páran így és remélem az alkotásaimmal örömet szerezhetek Nektek és ha már megdobbant a szíved a kész ékszer láttán akkor én örülök, mert megvalósult a kettőnk közös története, egy ékszerben. Abban a lélekhangban, amit az ásvány szólít meg a lelkedben hitedtől függően.

Én így jellemezném ezt a hangot, mert nekem ezt jelenti: 
Az ásvány lélekhangja:  Egy hang, ami a szíved legmélyéhez szól. Egy igazán ismerős hang, amit nem is tudsz hová tenni, honnan is ismerheted. Egy szívdobbanás a zene ritmusában, amely megérinti a lelked, amely megszólítja a tested receptorait. Ezek az ásványok lélekhangjai. A ékszered minden lüktetésével együtt dobban a szíved. Ez a feltétel nélküli szeretet. Kívánom, hogy ismerd meg ezt az érzést. 
Haász Natasa

Top 5 termék